Primera plana > Activitats
NOTA INFORMATIVA

Vos informem de les pròximes mobilitzacions, que es realitzaran el Dijous 16 de febrer:

- Vaga d'alumnat de secundària i concentració d'aquests en la plaça de l'Ajuntament, de 9 a 12,30h.

- Concentració de la comunitat educativa de La Nucia, com tots els dijous, de 12'50 a 13'05h, a la qual, s'unirà l'alumnat de secundària en vaga.

- Posada de crespons negres en les tanques de tots els centres educatius.

Per més informació podeu consultar el blog de La Nucia Camina: 

http://lanuciacamina.blogspot.com/

http://plataformaensenyamentmarinabaixa.blogspot.com/

 

NOTA INFORMATIVA

Els tres centres educatius públics de La Nucia: CEIP La Muixara, CEIP Sant Rafael i IES La Nucia, conviden a tota la comunitat educativa, i a tot el poble de La Nucia, a participar en una assemblea conjunta i un sopar de cabasset, que es realitzarà el Dijous 9 de febrer, de 19h a 22'30h, en el CEIP Sant Rafael (al costat del nostre IES).

També vos convidem a la marxa-manifestació a Terra mítica, el proper Dissabte 11 de febrer, que començarà a les 10h, en l'estació del trenet de Benidorm, situada a la avda. Beniardà.

DIJOUS 2 DE FEBRER DIA DE CONCENTRACIONS

El passat dijous 2 de febrer, seguint el calendari de mobilitzacions convocats pels sindicats i secundats pels sectors públics, es van realitzar a La Nucia dues concentracions, organitzades a nivell local pels tres Centres Educatius Públics de La Nucia (CEIP La Muixara, CEIP Sant Rafael i IES La Nucia).

Les concentracions es van realizar, com tots el dijous de matí, de 12'50 a 13'05h, pels treballadors d'aquests Centres Educatius, de manera conjunta a l'Avda. Marina Baixa amb C/Rotes.

Per la vesprada a les 17.30h es va realitzar una concentració en defensa dels serveis públics a la Plaça de l'Ajuntament de La Nucia, al igual que en totes les localitats de la Comunitat valenciana. (clicar foto per vore vídeos i més informació...)

INFORMACIÓ A LES FAMÍLIES

Us informem que el Consell de la Generalitat Valenciana va aprovar el passat dia 5 de gener un gran paquet de retallades, que suposa una nova agressió al personal de l'ensenyament i de tot el sector públic, així com als serveis que es presten. Una vegada més l'ensenyament públic es veu atacat i perjudicat. Eixes retallades afecten a tota la comunitat educativa, de la qual alumnat, famílies i professorat en formem part.(sigue...)

NOTA INFORMATIVA

L'Assemblea del Professorat de l'IES La Nucia anima i convida a pares, mares, alumnat, professorat... a participar en els actes en defensa d'una Educació pública i de qualitat d'aquesta setmana: 

- Dimecres 1 de Febrer: Assemblea de la Plataforma en Defensa de l'Ensenyament Públic de La Marina Baixa a les 18h a l'IES Pere Mª Orts de Benidorm.

- Dijous 2 de Febrer: Concentració a les 17.30h en la Plaça de l'Ajuntament de La Nucia (Les concentracions es realitzaran en tots els municipis de la Comunitat Valenciana)

Podeu consultar web http://plataformaensenyamentmarinabaixa.blogspot.com/

MANIFESTACIONS MULTITUDINÀRIES EN CONTRA DE LES RETALLADES

El Dijous 26 de gener desenes de milers de persones, 190.000 segons els organitzadors, es van manifestar per protestar davant de les retallades socials del sector públic aplicades pel Govern Valencià. Representants de la Comunitat Educativa de l'IES La Nucia van participar en la manifestació d'Alacant... (continua)

DESCONTENT DAVANT LA SITUACIÓ ACTUAL DEL SECTOR PÚBLIC

Des de fa dues setmanes, els treballadors i treballadores de l'IES La Nucia s'han sumat a les concentracions convocades en tots els sectors públics, per tal de presentar el descontent per les noves retallades aprovades pel Consell Valencià, així com per denunciar la falta de recursos econòmics en els centres educatius.