Primera plana > Econciencia
EL GRUP DE TREBALL A L'IFA

Els alumnes del grup "amb la vida... contra el foc" han presentat el seu treball a la IFA i han quedat segons en el concurs econciència.

ALICANTE NATURA
econciencia

ECONCIÈNCIA és un projecte de divulgació científica i medioambiental que organitza l'Àrea de Medi Ambient de la Diputació Provincial d'Alacant, en el marc de la fira "Alicante Natura. Salón del Medio Ambiente".

El concurs ECONCIÈNCIA està dirigit a professors i alumnes de l'ESO, Batxillerat i el seu equivalent en Formació Professional en la província d'Alacant.

Per més informació visita:

http://www.alicantenatura.es/econciencia_institutos.html

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA
Situació després de l'incendi

 

El passat 24 de gener es va declarar un incendi forestal al terme municipal de La Nucia causat per la caiguda d’una torre d’alta tensió durant la tempesta d’aire que tenia lloc en aquells dies. L’incendi va afectar les poblacions de La Nucia, Polop, Finestrat i Benidorm. El foc va assolir el Paisatge Protegit del Puigcampana i Ponoig, considerats com a Llocs d’Interés Comunitari de la Comunitat Valenciana (Aitana, Serrella i Puigcampana), a més cal destacar que el cim del Puigcampana està declarat com a “Microreserva de flora” en el DOGV del 07/08/2001.

COL·LABORA
panell

Ja està en marxa l'exposició fotogràfica sobre l'incendi forestal del passat 24 de gener, en ella pots observar com era el paisatge abans de l'incendi, la situació en què es troba actualment la zona i elq ue es va viure durant el 24 i 25 de gener.

L'exposició fotogràfica consta de tres parts: fotos realitzades abans de l'incendi, fotos durant l'incendi i fotos després de l'incendi.

Si vols col·laborar entrega el material al Departament de Biologia i Geologia (indicant el teu nom, curs, data i lloc) o bé envia les fotos a labionucia@hotmail.com

Gràcies per la teua ajuda

PREPARACIÓ DEL PROJECTE DE REPOBLACIÓ FORESTAL
reunió a l'ajuntamenet

L'equip del projecte d'Econciència de l'IES La Nucia es va reunir amb el Tècnic de Medi Ambient de l'Ajuntament, José Ramón Pérez i amb el Tècnic del Paisatge Protegit del Puigcampana i Ponoig, Carles Grau per recollir informació per realitzar la proposta de repoblació forestal.

Les dades recollides aporten molta informació sobre les causes de l'origen de l'incendi, l'abast d'aquest sobre la flora i la fauna i les mesures que s'han de prendre a partir d'ara.