Primera plana > IES Band
SANTA CECÍLIA EN LA NUCIA
La Unió Musical de la Nucia durant el concert

L'Auditori "La Meditarrània" va acollir el homenatge que la Unió Musical La Nucia, sota el nom de "Recordant a Nino Bravo", va brindar a la memòria d'aquest mite de la cançó.

Més de 500 persones gaudiren d'aquest espectacle i d'aquesta manera d'innovar als concerts i de fer que un concert no siga una actuació monótona, sino una manera de sorprendre els espectadors de tal esdeveniment.

Aquest concert va comptar amb la col·laboració de diversos músics de L'IES BAND. A més, la Unió Musical estigué dirigida pel seu Director, qui ho és també de L'IES BAND, Ramón Lorente.

A continuació el President de L'IES BAND, músic i directiu de la Unió Musical La Nucia, Pep Pastor, ens conta la seua versió de l'esdeveniment.

SANTA CECÍLIA EN POLOP

L'Unió Musical de Polop cel·lebrà la festivitat de Santa Cecília el passat dissabte 27 i, com es costum en l'agrupació, entraren nous músics i educands al si de l'Unió Musical; la majoria d'ells, integrants, al mateix temps, de L'IES BAND.

JA ESTEM ACÍ ALTRA VEGADA

Amb l'arribada del nou curs sorgeixen davant nostre nous projectes i altres que no ho son tant. Alguns d'ells, com el de la banda de música, torne, i aquesta vegada si, per a quedarse.

Aquest any volem consolidar aquest projecte per que perdure en el temps. Amb el nom de L'IES BAND farem el que més ens agrada: música i, amb ella, tindrem l'oportunitat de coneixer-nos més enllà de les aules, en un ambient més relaxat.