RECUPERACIÓ A SETEMBRE

Com han existit alguns problemes, amb les descàrregues dels dossiers, us deixem en un arxiu comprimit el dossiers de recuperació de 2n i 3r d'ESO. Cadascú que s'imprimisca el pertinent.

Dossier repàs 2n d'ESO
Dossier repàs 3r d'ESO

Teniu que obrir l'arxiu amb l'Adobe Reader, amb el botó dret sel·leccioneu obrir i busqueu el programa Adobe.

JUEVES-OREJA DE VAN GOGH
LA IES BAND EN YOUTUBE

La IES Band del Instituto y el Departamento de Música han publiocado los videos de las últimas actuaciones. Pueden verse en el Canal IESLANUCIATV de Youtube

Departament de Música.

Composicío del Departament de Música de l'IES LA NUCÍA CURS 2010-11.

Fonoteca-Videoteca
Vídeos musicals-arxius mp3
Articles sobre música
Gravació i reproducció de sons

En l'arxiu Word teniu informació i imatges d'aparells reproductors de so

PARTICIPA
Apúntate a la Banda hablando con el profesor de Música y director de la IES Band Ramón Lorente

El projecte de la banda de música, torna, i aquesta vegada si, per a quedarse. Amb el nom de L'IES BAND farem el que més ens agrada: música i, amb ella, tindrem l'oportunitat de coneixer-nos més enllà de les aules, en un ambient més relaxat. Si t'agrada la música, toques algun instrument i vols participar-hi tens fins el dia 1 d'Octubre per a fer-ho.

El proyecto de la banda de música, vuelve, y esta vez sí, para quedarse. Con el nombre de L'IES BAND haremos lo que más nos gusta: música y, con ella, tendremos la oportunidad de conocernos más allá de las aulas, en un ambiente más relajado.  Si te gusta la música, tocas algún instrumento y quieres participar tienes hasta el día 1 de Octubre para hacerlo.

LA BANDA DEL IES VA CREIXENT
algunes components de la banda posen junt a Ramon i la bateria

A l'assaig de hui de la banda hem tingut un nou convidat: una bateria comprada amb la subvenció de l'ajuntament de La Nucia.

ANIMEU-VOS
La banda Ies la Nucia

El dia 2 de febrer va naixer la banda IES La Nucia que com de tots és sabut, pertany al nostre Institut. Tots aquells alumnes amb uns certs coneixements musicals podeu inscriure-vos. Els assajos són setmanals, concretament els dilluns de 18:00 a 20:00 hores. Quedeu convidats per participar. Interessats contacteu amb Ramón ( professor de Música)