MICRORELATS I CURTMETRATGES
Concurs Microcičncia UPV
0 opinions 0 opinions   imprimir  enviar a un amic   disminuir la grandŕria de la lletra augmentar la grandŕria de la lletra  

La Universitat Politècnica de València convoca la segona edició del concurs Microciència UPV, amb la ja coneguda secció de microrelats i la nova de curtmetratges. En aquest certamen poden participar els membres de tres col·lectius, en tres categories diferents: alumnes de batxillerat i dels cicles formatius de grau superior de la Comunitat Valenciana, estudiants de la UPV i la resta de la societat valenciana. 


La temàtica dels treballs ha d'estar relacionada amb els àmbits de la ciència, la tecnologia, la investigació i la innovació. Es pot escriure, per exemple, de tecnologia espacial, microxips, ordinadors del futur, astronomia, tecnologia alimentària, investigació mèdica, robots, microscopis, energia eòlica, humanitats, etc. Els microrelats no han de superar els 2.011 caràcters, inclosos els espais i els signes de puntuació, i els curtmetratges han de tenir una durada màxima de tres minuts. 

El certamen Microciència UPV està dotat amb 4.500 euros en premis. El termini per a enviar-hi les obres, a través de la web del concurs, acaba el dijous 24 de març de 2011. Si en voleu més informació, consulteu la web del concurs.


 

 


 


 

  imprimir imprimir  mostrar en pdf mostrar en pdf  enviar a un amic enviar a un amic
favorits  del.icio.us  digg it!  meneame
Opinions (0)envia la teva opinió envia la teva opinió