Resoluciˇ beques Eurocursos 2008
Resoluciˇ Beques Eurocursos 2008
   imprimir  enviar a un amic   disminuir la grand?ria de la lletra augmentar la grand?ria de la lletra  

 L'Institut Valencià de la Joventud ha resolt les beques Eurocursos 2008 que permetran que 900 jóvens residents a la Comunitat Valenciana puguen estudiar anglés o francés a Irlanda i França.

Les beques Eurocursos, que convoca la Generalitat, inclouen un curs d'idiomes de quatre setmanes de duració, impartit per professorat natiu i titulat, amb 20 hores de classes setmanals, principalment pràctiques. A més, inclou activitats de tipus sociocultural i esportiu que tenen com a objectiu afavorir el coneixement dels costums i tradicions del país i estimular els intercanvis amb estudiants d'altres cultures.

L'estada dels beneficiaris serà en famílies, en règim de pensió completa. Els desplaçaments des de la Comunitat Valenciana fins al destí on es realitze el curs també estaran coberts. A més, les persones que han obtingut estes beques seran assistides, en tot moment, per personal bilingüe.

En la resolució d'Eurocursos 2008, publicada en la web a més de les places adjudicades es donen a conéixer les llistes d'espera, en el cas de es produïsquen renúncies.

Estes beques van dirigides estudiants menors de 20 anys residents a la Comunitat Valenciana, matriculats en primer o segon de batxillerat o en Cicles formatius de grau mitjà de Formació Professional, durant este curs acadèmic, en un centre escolar de la Comunitat. A més, han de cursar com a assignatura l'idioma o idiomes sol·licitats. A l'hora de valorar les sol·licituds s'ha tingut en compte l'expedient acadèmic i la renda familiar, atenent en un 50% a cada criteri.

  imprimir imprimir  mostrar en pdf mostrar en pdf  enviar a un amic enviar a un amic
favorits  del.icio.us  digg it!  meneame