Primera plana > Noticies
CONCERT
EXCURSIONS DE PASQUA
Al calvari
El mateix dia 17 de març, mentre els seus companys eren a Castalla, un grupet d’alumnes de 1r d’ESO va realitzar una excursió a peu pel poble de La Nucia. L’itinerari fou el següent: en primer lloc pujaren a la creu per contemplar des d’allí les boniques vistes, des d’allà van baixar a l’antiga escola i actual Seu Universitària, tot seguit anaren a l’antic llavador, al Centre Juvenil es van informar de totes les activitats que es duen a terme…
Degustació de menjar ecològic
El passat 17 de març, Robert Rubio va fer una xarrada a l’institut sobre agricultura ecològica. A la xarrada va assistir l’alumnat de batxillerat i alguns alumnes de 3r d’ESO. Robert Rubio és membre d’Ecologistes en Acció de La Marina Baixa i, tot i que té estudis de forestal, la seua professió és la de llaurador.
LA REVISTA DEL INSTITUTO
Portada de la revista El Racó de La Nucia nº 3
BON TREBALL EN REDACCIÓ I DISSENY DE PREMSA
Portada del nº 2 de la revista
La revista de l'Institut
Portada del 1r nombre de la revista, dissenyada per Ángela García, de 2n Bach
La setmana del 3 al 7 de març va eixir a la venda el primer número de El Racó de La Nucia. Tot i que la tirada inicial era 120 exemplars, es va haver d’ampliar fins a 200 ja que pràcticament es va exhaurir tots els exemplars el primer dia d’eixir a la venda. L’alumnat de premsa estava molt il·lusionat amb aquest projecte, tots es van implicar molt en la venda d’exemplars i se sentiren molt satisfets en comprovar la bona acollida que tenia el seu treball entre els companys i companyes de l’institut.