ALUMNES DE L'AULA DE PEDAGOGIA TERAP╚UTICA
Eixida per La Nucia
4 opinions 4 opinions   imprimir  enviar a un amic   disminuir la grandÓria de la lletra augmentar la grandÓria de la lletra  

Isabel, l'orientadora del centre i Chelo, la professora de Pedagogia Terapèutica, amb 20 alumnes de 1r i 2n ESO, van fer un itinerari per La Nucia. La primera visita va ser a la biblioteca; tots els alumnes es van fer el carnet lector. A més a més van vore dos exposicions de pintura. Després,van anar a la Font de la Favara, on van esmorzar.

La següent cita va ser a l'escola d'oficis, on van conéixer les instalaciones, els tallers i van rebre tota la informació de cursos i possibilitats d'aprendre un ofici. Finalment van visitar el centre juvenil i els van informar de totes les activiats que poden fer i de les instalacions que també poden utilitzar.

Els alumnes de l'aula de Pedagogia Terapèutica van visitar la biblioteca, l'escola d'oficis i el centre juvenil.

  imprimir imprimir  mostrar en pdf mostrar en pdf  enviar a un amic enviar a un amic
favorits  del.icio.us  digg it!  meneame
Opinions (4)envia la teva opiniˇ envia la teva opinió
4 | abraham 23/03/2009 12:25
A mi me gusto la excursiˇn, fue muy divertida, no me canse de andar y encima me divertÝ mucho con los profesores .Estuve jugando y escuchando musica que guay
3 | Victor 23/03/2009 12:22
Me cansÚ mucho pero me lo pasÚ bien.Lo mejor es ligar con muchas chicas.Lo peor es que no podia subir la cuesta y Bousso me empujˇ.
2 | CLARA 23/03/2009 10:56
Tuvimos que caminar mucho y me cansÚ.
1 | Chelo. 20/03/2009 20:20

Va estar prou bÚ, encara que quasi tots els alumnes coincideixen en quŔ vam fer massa visites i vam deixar poc temps lliure. Intemtarem millorar la prˇxima eixida.