DEFENSA EL TEU DRET. Mobilitzat el 9 de juny a Alacant
EL NOU ESBORRANY DEL CONSELLER D'EDUCACIĶ EN FUNCIONS ES CARREGA 25 ANYS DE FAENA I ENS ABOCA AL FRACAS
0 opinions 0 opinions   imprimir  enviar a un amic   disminuir la grandāria de la lletra augmentar la grandāria de la lletra  

La majoria del professorat de l’IES la Núcia manifesta el seu desacord amb l’esborrany amb el qual la Conselleria d’Educació elimina l’actual sistema educatiu amb doble línia (PIP i PEV) proposant una única línia plurilingüe, en la qual un 33% de les matèries es facen en anglés i la resta, meitat en castellà i meitat en valencià. La proposta de Conselleria ens sembla que no és correcta i que d’alguna manera es carrega allò que millor funciona a l’educació pública i vulnera la Llei  d’Ús i Ensenyament. A més, actualment, l’IES no compta amb professorat capacitat en anglés per ofertar el percentatge de matèries que diu l’esborrany, fins i tot el propi conseller ha manifestat públicament que pensa que tardarà uns 10 anys en poder-se implantar aquest nou model completament. Per tant, què fem m’entres s’adeqüen els centres al nou model? PIP? PEV? O no res i els nostres alumnes se’ls ha llevat l’opció de la línia i, per tant, no poden tindre dos models d’ensenyament on triar?

D’altra banda manifestem el nostre acord d’un ensenyament plurilingüe però de qualitat, fet amb seny, amb consens i dissenyat per especialistes que no reste llengües, si no més ben al contrari, que en sume. Pensem que les coses, sobretot les coses que afecta a l’ensenyament, s’han de fer bé, ja que formem ciutadans que en un futur han de ser competents ací i a la resta del món. I això ho aconseguirem amb un bon model d’ensenyament i amb una bona proposta didàctica.

Volem un ensenyament públic i de qualitat.

 

  imprimir imprimir  mostrar en pdf mostrar en pdf  enviar a un amic enviar a un amic
favorits  del.icio.us  digg it!  meneame
Opinions (0)envia la teva opiniķ envia la teva opinió