Premsa i revistes en catalā
0 opinions 0 opinions   imprimir  enviar a un amic   disminuir la grandāria de la lletra augmentar la grandāria de la lletra  

Diari Avui

Diari El Temps

Diari vilaweb.cat

Diari http://www.pagina26.com/

Diari El Punt

pica'm.info

Diari de Balears

Si en sabeu més poseu.

 

Hem buscat una sèrie de revistes en valencià per a després penjar-les a la web. Per exemple:

  • Revista camacuc: la revista camacuc és una revista adreçada al públic infantil, però que ens pot aprofitar per a introduir i difondre l'ús del valencià a les persones que no parlen valencià. Aquesta pàgina web està feta per professors.

  • No és una revista digital però la comprar-la

La pàgina web és:

http://camacuc.com/

 

Revista Tretze vents:

Què és?

Tretzevents és una revista infantil quinzenal fundada el 1951 pel seminari de Solsona i que fins el 1973 s'anomenava L'Infantil. Era dirigida per Climent Forner i Escobet i gaudia del suport del bisbe Vicent Enrique i Tarancón.

Des del 1963 agafà nou impuls i s'edità des de Barcelona. S'hi publiquen còmics, contes, notes històriques a tot color, a l'estil de Cavall Fort, algunes de les quals són traduccions d'altres revistes infantils i juvenils europees, com Tintin i Spirou. Actualment és dirigida per Manuel Sayrach i Fatjó dels Xiprers i Miquel Àngel Sayrach i Fatjó dels Xiprers. Hi han col·laborat els dibuixants Picanyol, Rué, Ivà, Perich, Clavé, Asensio, i altres. El seu tiratge és de dotze mil exemplars i actualment és patrocinada per Publicacions de l'Abadia de Montserrat. El 1987 li fou atorgada la Creu de Sant Jordi.

La pàgina web és aquesta:

http://tretzevents.lesrevistes.cat/

  imprimir imprimir  mostrar en pdf mostrar en pdf  enviar a un amic enviar a un amic
favorits  del.icio.us  digg it!  meneame
Opinions (0)envia la teva opiniķ envia la teva opinió